Tillverkning av salva

Nu är verkstaden igång! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kakan |MurmelDjuret|

Å vad sugen man blir på att laga till något eget nu!!!

2012-11-03 @ 07:37:12
Postat av: marie

Coooool!
Nästa gång du eller vi gör kan man ha i lite glycersol också. Det sägs vara himla bra som konservering (gissningsvis i och med att det drar till sig vatten och det dödar bakterier)

2012-11-03 @ 08:01:03
URL: http://lillbrun.blogg.se
Postat av: lisa

spännande!

2012-11-03 @ 11:36:56
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Linda

Marie: Ja det får vi prova :D Vatten i produkter gör ju att det möglar eller härsknar så gycerol kanske motverkar det :)

2012-11-03 @ 17:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0